Slovo presidenta

05.01.2013 16:35

Vážení šipkaři,

rád bych vám jménem D.C. Mezihoří a jménem svým, popřál vše nejlepší , hodně štěstí, zdraví a pevnou ruku v roce 2013 .

V roce 2013 nás čeká, tak jako v loňském roce, 11 pravidelných turnajů v Mezihoří a další dva vrcholy sezony. Jsou to:

 

XX. Mezihoří Open v termínu 27. července 2013 - sobota

Mistrovství České republiky mládeže a veteránů v termínu 13. dubna 2013 - sobota

 

Na oba vrcholy sezony si všichni, prosím, udělejte čas, ať jak jubilejní XX. Mezihoří Open, tak i mistrovství ČR připravíme co nejlépe.

Kdo se bude podílet na organizaci a přípravě dubnového mistrovství ČR, bude se mu klub v rámci klubového výjezdu na mezinárodní turnaj do Vídně (22-23.června ) podílet na nákladech na cestu.

 

Opět byla podána žádost od dotaci na materiál na Obecní úřad ve výši 3000,- Kč. O schválení se bude rozhodovat na zasedání v lednu.

V krátkosti bych zhodnotil rok 2012. Klub uspořádal 12 turnajů, zúčastnil se Czech Open a Mistrovství ČR juniorů a veteránů, kde jako každoročne sbíral v mládežnických kategoriích cenné kovy. Rovnež se první hráčka klubu v historii Denisa Dadová zúčastnila Winmau World Maters 2013.

Dále bych rád vyzdvihl i 5. místo Nikity Dadové na Czech Open a její nominaci na nejlepšího sportovce okresu Benešov v kategorii mládeže.

 

V kategorii dospělých, k vyraznějšímu posunu nedošlo a tak doufám, že se v novém roce zůčastníme více turnajů, což se projeví na úrovni naší hry.

Kalendář turnajů je k dostání na webu: www.dcmezihori.webnode.cz

At´ Vám to všem lítá a nashle na prvním letošním turnaji tuto neděli 6.1. Vezměte si prosím přesně na klubové poplatky : 250 Kč dospělí, 70 Kč děti a startovné: 50,- Kč dospělí, 20,- Kč děti. (Roman)