Linz Open 2014 - Úspěch Denisy Dadové

08.01.2014 17:25
Odjezd na turnaj do Lince z Benešova autem v 5:45. Příjezd do Linze okolo 9:00 hodiny. Cesta byla 210 km dlouhá. A kdo jel? Řidič, hráč, president klubu Roman Zvára, kouč Mirek Zvára, fanoušek pani Hanzlová a hráčka Denisa Dadová. Domů jsme přijeli po 3 hodinách jízdy v 22:00 hodin. Ještě fotky.

 

Juniorky

Naše hráčka Denisa Dadová hrála nejdříve juniorky, kde měla v předkole Sammy Ostry (Rakousko). Po velkém boji zvítězila 2:1 a postoupila do semifinále. V něm obrátila vývoj zápasu s hráčkou Rakouska Sophie Fasching, s kterou prohrávala 0:1, aby nakonec zvítězila 2:1 a postoupila tak na pódium do finále. Soupeřkou ji byla Selina Rechberger. Vývoj zápasu byl 2:0 pro Denisu, snížení Seliny na 2:1 a pěkné zavření Denisy na konečných 3:1. Veliký úspěch pro Denisu i klub.
 

Muži

Přihlášen byl z našich hráčů pouze Roman Zvára, který bohužel podlehl v semifinále skupiny s Jahnem (Rakousko) 0:4 a obsadil tak konečné 33.místo.


Ženy

Do soutěže se přihlásila po přemlouvání také  naše juniorka Denisa Dadová a své soupeřky docela překvapila. Ve skupině obsadila 2. místo po výsledcích se Spitzer 0:3 a Piassone 3:1 (obě Rakousko). Postoupila do osmifinále, kde zdolala soupeřku Brandstatter 3:0 (Rakousko). Ve čtvrtfinále také zvítězila poměrem 3:1 nad domácí Tschinkowitz a postoupila tak do semifinále, v kterém podlehla Rakušance Thaler 2:4 a obsadila tak konečné výborné 3.místo. Byl to velice pěkný turnaj.